Úterý 19. Září 2017

Trabantem Jižní Amerikou

O akci

…kam až se dá v Jižní Americe dojet autem? …a trabantem?

Projeli jsme trabantem Hedvábnou stezku a přišlo nám to drsné, projeli jsme trabantem Afriku a přišlo nám to nejdrsnější… tak jsme vypravili do Jižní Ameriky a mysleli, že větší masakr už to být nemůže. A byl!

Dan Přibáň vypráví o nejdivočejší cestě, jakou kdy se svými žlutými trabanty projel!

Mezinárodní tým – Češi, Poláci a Slovák, mezinárodní vozový park – dva trabanty, maluch, Jawa 250 a celá Jižní Amerika ve své velkoleposti- Guyana, Brazílie, Peru, Bolívie, Chile a Argentina.
Tři auta, jedna motorka, osm lidí, čtyři měsíce na cestě a šest zemí.

20 406 kilometrů tím nejkrásnějším a nejnáročnějším, co může Jižní Amerika nabídnout. Z pralesů do velehor, z velehor do pouští z pouští do zelené divočiny ze zelené divočiny na mrazivou hranu Antarktidy.

A aby to nebylo moc jednoduché, mezinárodní česko polsko slovenský tým. Kdo je větší pankáč? Kdo nejvíce krát ztratil pas? Kdo pořád vyndával motor? Které sprosté slovo má ve všech jazycích stejnou váhu? A hlavně, zásadní otázka! Které auto východního bloku je horší? Trabant, nebo maluch?

Tohle všechno a mnohem více v našlapaném vyprávění z nejnašlapanějšího kontinentu světa. To, co uvidíte v Jižní Americe odshora dolů, neuvidíte na žádném jiném kontinentu …a trabanta uprostřed deštného pralesa, na vrcholcích And, ve vodách Pacifiku či na konci světa neuvidíte jinde než u nás!

V Pivovaru 19. září od 19:00

Vstupenky jsou v prodeji na: Vstupenky

Čepujeme

Brdonoš 10ºnefiltrovaný

Podleský ležák 12ºpremiový ležák

Mikeš 13ºtmavé

Summer Ale 10ºlehká letní APA

Bernard 0 %nealkoholický

Malinovka

 

Pivotéka

Brdonoš 10º (1,5 l)nefiltrovaný

Podleský ležák 12º (1,5 l)premiový ležák

Mikeš 13º (1 l)tmavý

Summer Ale 10º (1 l)lehká letní APA

 

Středa

27. září

Polévka

Fazolová s uzeninou

27

Polední menu

Fazolová s uzeninou

Segedínský guláš s houskovým knedlíkem

90

Hlavní jídlo

Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem

97

Rolovaný pečený bůček s česnekem a majoránkou, špenátem a bramborovým knedlíkem

94

Vepřová játra na roštu s hranolky a tatarskou omáčkou

96

Specialita dne

Pečený pstruh s česnekem a bylinkovou krustou podávaný se šťouchaným bramborem

145

Pivovar Podlesí
Velká mapa