Denní menu

button
 
 
SOBOTA 4. PROSINCE 2021
 

 

POLÉVKA :

GULÁŠOVÁ PŘESNÍDÁVKOVÁ
(1,13)

40 

 

HLAVNÍ JÍDLO :

VEPŘOVÁ PLEC NA DIVOKO (150 G)
SE ŠPENÁTOVÝMI BRAMBOROVÝMI KNEDLÍKY (1,3,7,13)

149 

FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKO (150 G)
NA ZELENINOVÉM SALÁTU, DRESINK
A ROZPEČENÁ BAGETKA S BAZALKOVÝM PESTEM 
(1,3,7,13)

155 

PENNE QUATTRO FORMAGGI (250 G)
S RESTOVANOU SLANINOU (1,3,7,13)

150 

UZENÉ MASO (150 G)
S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A KŘENOVÁ OMÁČKA (1,3,7,13)

135 

KYNUTÝ KNEDLÍK S BORŮVKAMI (1 KS)
ZAKYSANOU SMETANOU, MÁSLEM A CUKREM (1,3,7,13)

40

BOX NA JÍDLO

5